Evenementen en updates

Bij ‘t Wapen houden we wel van wat gezelligheid, daarom organiseren we regelmatig een bourgondische avond of middag. Denk bijvoorbeeld aan ons in Beers wereldberoemde spareribsweekend, speciaalbieravond op de laatste vrijdag van de maand of een leuke live band in ‘t café.

Updates

Kom je bij ons werken?

Bijverdienen en plezier hebben tijdens werktijd? ? Kom werken in een gezellig team waar leren en plezier hand in hand gaan. Bij 't Wapen kun je bijverdienen in de bediening, afwas of als keukenhulp. Stuur een mailtje naar info@wapenvanbeers.nl of bel 0485-312226.

Lees meer >
Wij hebben asperges!

Wat dacht je bijvoorbeeld van een romige aspergessoep, een smakelijk spaakhammetje met asperges als hoofdgerecht of een verrukkelijke Flammkuchen met asperges en huisgerookte zalm?

Lees meer >

Actueel

Verlengde openingstijden

Het mooie weer komt er weer aan! Daarom verlengen wij onze openingstijden voor zowel ons café als de cafetaria. De cafetaria is van dinsdag t/m zondag geopend van 11:30 t/m 21:00. In ons café is het gedurende dezelfde tijden mogelijk om jouw maaltijd te bestellen. Wil je liever wat langer blijven? Naborrelen is uiteraard mogelijk!

2023-05-09.Lees meer

Kom je bij ons werken?

Bijverdienen en plezier hebben tijdens werktijd? Kom werken in een gezellig team waar leren en plezier hand in hand gaan. Bij 't Wapen kun je bijverdienen in de bediening, afwas of als keukenhulp. Stuur een mailtje naar info@wapenvanbeers.nl of bel 0485-312226.

2023-05-04.Lees meer

Speciaalbieravond

Elke laatste vrijdag van de maand, en dat is dus 26 mei! Je hebt dan keuze uit 8 speciaalbieren van de tap, voor 3,50 per 25 cl-glas. De Maneblusser (het Mechelse stadspilske) is inmiddels een populair bier geworden in Beers. Net als de frisse Lellebel van brouwerij de Eeuwige Jeugd. Kom jij ze ook proeven?

2023-03-31.Lees meer

Zelf iets te vieren

Heb je zelf iets te vieren? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Meer informatie is beschikbaar via onderstaande pagina’s.

Reserveren