Evenementen en updates

Bij ‘t Wapen houden we wel van wat gezelligheid, daarom organiseren we regelmatig een bourgondische avond of middag. Denk bijvoorbeeld aan onze in Beers wereldberoemde spareribs avond, Frühschoppen op zondag of een muziekavond in ‘t café.

Updates

Nieuwe cafékrant

Daar is ie dan, onze eigen cafékrant. Boordevol interessante verhalen over jouw hapjes en drankjes. Te lezen in ons restaurant.

Lees meer >

Actueel

Akoestische Maten tijdens de Beerse Kermis

Zaterdag 24 september is het zover. Tijdens de Beerse kermis hebben we een live optreden van de Akoestische Maten. Keigoeie akoestische muziek met lekker oude vertrouwde rock- en funknummers uit de jaren '70. Vanaf 21:00 live bij 't Wapen van Beers. De entree is gratis. Zet jezelf wel alvast op aanwezig via ons Facebook-event!

2022-09-27.Lees meer

8 Gangen diner in Gassel

in Gassel een 8-gangen diner dat we gang-na-gang op de plancha bereid hebben! Een soepje in een glaasje, een salade van zalm die wij ter plekke hebben gerookt, een entrecote, een spoom, en de rest? Dat verklappen we lekker niet ;)

2022-08-28.Lees meer

Catering voor 75 jarig bestaan VV Gassel

Wat een fantastisch weekend was het in Gassel. Het was groot feest vanwege het 75-jarig bestaan van de voetbalclub. Gezellige club! Met onder andere onze local hero Jelle van Deventer. Topper op het voetbalveld én in onze keuken. Dank jullie wel dat wij de catering mochten verzorgen! Het was ons een groot genoegen.

2022-06-17.Lees meer

Zelf iets te vieren

Heb je zelf iets te vieren? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Meer informatie is beschikbaar via onderstaande pagina’s.

Reserveren