• slider Image
  • slider Image
  • slider Image
  • slider Image
  • slider Image
  • slider Image
  • slider Image

Laser Kleiduif Schieten

Koffie, gebak, 2 drankjes* en twee Bourgondische bitterballen €9,50 p.p.

U wordt ontvangen met koffie of thee met appeltaart, slagroom en een toefje softijs. Na het ontvangst van de gasten zal het kleiduif schieten gaan beginnen. Na de activiteit kunt u onder het genot van 2 consumpties en twee Bourgondische bitterballen nog even nagenieten. Dit arrangement is geschikt voor groepen vanaf 10 personen.

Koffie, 3-gangen keuzen menu €17,50 p.p.

Graag uitgebreid eten na uw activiteit, voor een schappelijke prijs? Dan is dit arrangement misschien iets voor u. U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee waarna het kleiduif schieten zal beginnen. Wanneer het gezelschap klaar is met de activiteit zal er begonnen worden met het 3-gangen keuze menu. Dit arrangement is geschikt voor groepen tussen 10 en 20 personen. Voor groepen vanaf 15 personen is het mogelijk een warm en/of koud buffet te reserveren. Neem voor meer info hierover contact op met ons.

Tip: Het ontvangst aankleden met een appeltaart, slagroom en een toefje softijs? Dan geldt een meerprijs van €2,-.

Barbecue €18,- p.p.

U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee waarna het laser kleiduif schieten van start zal gaan. Wanneer het gezelschap weer klaar is met de activiteit zal de barbecue voor de groep klaar staan. Het arrangement is geschikt voor groepen vanaf 10 personen. Het arrangement is eventueel uit te breiden met een luxere barbecue.

Drank afkoop

Elk arrangement is te combineren met een drank afkoop arrangement. U kunt bijvoorbeeld voor een periode van drie uur of van 4 uur de drank afkopen*.

Combinatie

Bovenstaande arrangementen hebben we met zorg voor u samengesteld, er is echter nog veel meer mogelijk. U kunt bijvoorbeeld verschillende arrangementen combineren, of u kunt arrangementen uitbreiden met een drank afkoop arrangement. Indien u vragen heeft of meer informatie wilt opvragen nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen via email info@wapenvanbeers.nl of via 0485312226.

*Gasten kunnen voor het inbegrepen drankje kiezen uit het Hollands assortiment, bestaande uit pils(0,2cl) wijn, en frisdrank. Sterke drank en bijvoorbeeld speciaal bieren zijn niet inbegrepen.