• slider Image
  • slider Image
  • slider Image
  • slider Image
  • slider Image
  • slider Image
  • slider Image

Thema avonden

Bekijk hieronder de thema-avond die 't Wapen van Beers organiseert 

Spareribs

In het café kan er weer onbeperkt spareribs of chickenwings gegeten worden voor €12.50. Dit is inclusief friet, salade en een broodmandje bij ontvangst met huisgemaakte kruidenboter. De actie vindt plaats op zaterdag 20 en zondag 21 oktober.

Online reserveren

Vul onderstaand formulier in en reserveer eenvoudig online een tafel. Let op, u reservering is pas definitief als u een bevestigingsmail van ons heeft ontvangen. 


 

Asperge diner

 

Op 11 april start het aspergeseizoen en ook dit jaar organiseert 't Wapen van Beers een asperge diner. Geniet van een 3-gangen menu voor €27,50 of een 4-gangen menu voor €31,50.  Bij een 3-gangen menu mag er gekozen worden tussen een salade met asperges of een heerlijke aspergesoep als voorgerecht. Kunt u niet kiezen tussen deze voorgerechten, dan kunt u ook voor een 4-gangen menu gaan.

Het volgende asperge diner zal zijn op vrijdag 22 juni en zaterdag 23 juni. 

Voor de asperge avond kunt u aangeven of u om 18:00uur wilt reserveren of om 18:30uur. Reserveren kan via onderstaand formulier.


 

Ff-bijkletsen

Meld je nu aan voor "ff-bijkletsen" op vrijdag 8 juni

Hoi gezellige Beerse vrollie,

Op vrijdag 8 juni 2018 wordt er weer zo'n gezellige avond ‘Ff bijkletsen’,  georganiseerd bij het Wapen.

Omdat de eerdere avonden 'naar meer smaken' ook nu weer met een heerlijk etentje, een lekker drankje en veel gezelligheid. Je bent vanaf 18.30 uur welkom bij het Wapen van Beers om samen een borreltje/biertje/frisje te drinken en daarna lekker te eten.

De kosten van de avond zijn € 24,50 p.p. voor het eten. De drankjes zijn ook voor eigen rekening.

 We vinden het geweldig als jij van de partij bent en willen je ook vragen om andere gezellige Beerse dames mee te nemen.

Groetjes Erna en Dorry & Team Wapen van Beers