• slider Image
  • slider Image
  • slider Image
  • slider Image
  • slider Image
  • slider Image
  • slider Image

Kermis programma van 't Wapen van Beers 2015

Van vrijdag 25 september t/m dinsdag 29 september is het weer kermis in Beers. ’t Wapen van Beers heeft een uitgebreid kermisprogramma samengesteld voor jong en oud.

Duo Two Stools

Op vrijdag avond bijt het akoestisch duo Two Stools vanaf 21:30 uur de spits af. Two Stools brengt nummers ten gehore van Bob Dylan tot Metallica en zekers op een geheel eigen wijze, Rob Meulepas op Gitaar en Zang en Harry Hendriks Zang, Mondharmonica en als begeleiding Gitaar, Beide muzikanten verzorgen op geheel eigen wijze u allen een Muzikale Avond!

DJ jack & Eric Baghuis

Op zaterdagavond is DJ Jack vanaf 21:00 uur te gast in ’t Wapen van Beers. DJ Jack verzorgt een avondvullend programma met Pop, Nederlandstalig, Rock, Feest en Top-40 muziek. Wat zowel voor jong als oud zal aanslaan, kortom voor ieder wat wils. Om de avond compleet te maken zal zanger en Entertainer Eric Baghuis een spetterend optreden verzorgen.

Smartlappen

De zondagmiddag staat in het teken van ouderwetse gezelligheid. Tijdens deze middag zullen diverse “Smartlappenkoren” zorgen voor een kermissfeer met muziek van eigen bodem. Tijdens deze middag zullen de koren de middag voorzien van bekende meezingers.

Pianobar

Op maandag 28 september staat er vanaf 14:00 uur een café kermis op het programma. Vanaf 18:00 uur zal ’t Wapen van Beers veranderen in een Pianobar. Dit jaar zal Kevin Siebelink achter de piano plaats nemen, samen met drummer Frank staan zij garant voor weer een avond topentertainment. Kevin Siebelink is een echte entertainer die open staat voor alle verzoekjes van de gasten. Kevin zal er met zijn zang en piano kunsten, samen met een professionele drummer weer een spetterende middag en avond van maken.

Kermis_programma_bij_t_Wapen_van_Beers_2015.jpg

10 september 2015