• slider Image
  • slider Image
  • slider Image
  • slider Image
  • slider Image
  • slider Image
  • slider Image

Kermis programma met onbeperkt spareribs eten

Vrijdag 21 september

Onbeperkt spareribs eten met live muziek van Reel to Real

’t Wapen van Beers organiseert tijdens de Beerse kermis een gezellige avond. We bieden u de mogelijkheid om onbeperkt spareribs en Chickenwings te komen eten met een muzikale invulling. De band Reel to Real bestaat uit een stel rasechte muzikanten met hart voor akoestische Ierse volksmuziek. Reserveer op tijd voor deze avond. Scroll naar beneden, en plaats een reservering via het formulier. 

Zaterdag 22 september

Onbeperkt spareribs eten met aansluitend Live muziek van Duo Uniek.

Ook op zaterdag kunt u reserveren om onbeperkt spareribs en chickenwings te komen eten. Aansluitend gaat het kermisprogramma verder met een optreden van Allround Duo Uniek.

Duo Uniek verzorgt een avondvullend programma met een allround repertoire wat voor zowel jong als oud zal aan slaan. Reserveren voor het onbeperkt spareribs eten kan via het formulier onderaan deze pagina. 

Zondag 23 september

De zondagmiddag staat in het teken van ouderwetse gezelligheid. Tijdens deze middag zullen diverse “Smartlappenkoren” zorgen voor een kermissfeer met muziek van eigen bodem. Tijdens deze middag zullen de koren de middag voorzien van bekende meezingers.

Maandag 24 september

Op maandag heeft ’t Wapen van Beers een hilarische kabouteravond voor u in petto. Tijdens de avond die om 18:00 uur begint wordt er La Chouffe van de tap geschonken. Na het drinken van een aantal van deze heerlijke biertjes veranderd u met behulp van leuke La Chouffe gadgets letterlijk in een kabouter. 

Deze avond verkopen we een speciale Chouffe stempelkaart voor €12,50. Voor deze kaart krijg je een Chouffe Houblon (IPA) van de tap, een La Chouffe Blond en een Chouffe Soleil op fles. Het vierde biertje is een vrije keuze uit de 3 verschillende Chouffe biertjes. Bij elk biertje krijg je een attribuut en na het 4e biertje is je kabouter uitrusting compleet! 

Door middel van post-it briefjes kun je gedurende de avond verzoekjes indienen zoals bijvoorbeeld de kabouterdans!

02 september 2018